Skip links

Jouw plek voor ontbijtlunchhigh tealifestyle

Welkom in De Eetboetiek, de plek waar iedereen zich thuis kan voelen en een rustpunt kan vinden in deze hectische wereld. De Eetboetiek is een uniek concept voor ontbijt, lunch, high tea en lifestyle waar goed eten en drinken geserveerd wordt in combinatie met de mogelijkheid tot het kopen van lifestyle producten die men in De Eetboetiek gebruikt en ziet.

Belangrijke informatie

Lieve vrienden van De Eetboetiek,

Resto - Heropening Terras
Goed nieuws! Vanaf woensdag 28 april tot 26 mei is de eerste stap naar heropening van de horeca in Nederland gezet. Wij mogen vanaf 28 april ons terras openen. Tijdens deze periode is de Resto voor terras geopend vanaf vrijdag tot en met dinsdag vanaf 12u00 tot 18u00. Helaas mogen we ons terras nog niet openen voor ontbijt.

Take Away
Afhalen van de allerlekkerste koffie, ontbijt of lunch in De Eetboetiek Resto blijft ook mogelijk. De Take Away in de Resto is dan geopend vanaf vrijdag tot en met dinsdag vanaf 08u00 tot 18u00. Wij blijven ook aan huis bezorgen bij een bestelling vanaf € 30,- binnen een straal van 15km, ook aan onze Belgische vrienden.

Shop
Vanaf woensdag 28 april is het niet meer vereist een afspraak te maken om onze shop te bezoeken. Wij zijn dagelijks in de shop vanaf 09u00 tot 18u00 dus kom gerust eens langs.